En av Sveriges 100 bästa sajter

by reco user on 16 november, 2010

För ett par veckor sedan fick vi veta att Reco.se fanns med på InternetWorld Topp 100. Idag är det prisutdelning och då får vi även reda på hur juryn på InternetWorld har bestämt sig för att ranka sajterna. Man kan lugnt säga att vi är mycket förväntansfulla och galet nervösa.

Vi vet inte mer än någon annan hur den inbördes ordningen ser ut men Reco.se är helt klart grupperade i sök-och-katalogsegment tillsammans med 121.nu, Eniro och Hitta.se.

Hur det än går nu ikväll så vill vi redan nu tacka er alla för att ni har hjälpt oss till att vara här ikväll.

Vi är en sajt som lever på det innehåll ni skriver. Utan er vore vi bara vilken katalogtjänst som helst. (För låt oss se sanningen i vitögat. Vem som helst kan ju egentligen ta ett adressregister och slänga på en betygsfunktion och kommentarer.)

Det är ni, som som skriver hos oss som är sajtens verkliga värde. Tack ska ni ha för det. Vi älskar er alla, och vi hoppas att ni stannar hos oss (även om vi skulle hamna på plats 100 nu ikväll).

Plats 63!

Vår premiär på listan satte oss på plats 63. Det är mycket hedrande och vi kontaterar raskt att Reco.se är bättre än Riksdagen. Här är juryns motivering (där de inte kunde låta bli att nämna en konkurrent):

Reco är den uppstickare inom företagsrekommendationer som vi så väl behöver. En nylansering har gett mer drag i sajten och bra kopplingar till sociala webben, vilket drar trafik. Reco känns snyggare och mer självklar än konkurrenten Rejta (som dock har fler recensioner).

Med andra ord kan vi nu kalla oss Sveriges bästa rekommendationssajt!

Tobbe har bloggat om våra tankar inför nästa års topp 100.

 • http://twitter.com/juditburda Judit Burda

  Riktigt kul. Grattis!

 • Pingback: Nikkelin – 2010-11-17 | nikkelin lifestream

 • http://twitter.com/ibland Martin Persson

  Sjukt välförtjänt, heja heja!

 • Rogermoor

  Går inte att logga ut från deras sidor

  • http://www.lindqvist.com/ Nikke Lindqvist

   Kolla uppe till höger på skärmen. Där finns urloggningslänken i vitt.

 • http://twitter.com/K_Swe Kilian W. Güntner

  Riktigt snygg design på reco.se tycker jag

 • Perpolis

  thornblad-cykel-motorservice
  Riktigt kul. Grattis! Och tack Reza Baghernejad

 • Pingback: Förväntningar, höstpepp och nya talanger

 • http://pulse.yahoo.com/_ZPUT43HMGF62PJAH5RB4SM3BA4 Hans

  Reco är det naturliga valet när man vill betygsätta företag.
  Att det hela fungerar bra även när man sitter vid långsam dataöverföring (mobilt) och långsamma CPU är en klar födel. Inte en massa plugins för reklam och annat som suger musten ur utrustningen, man slipper sitta en kvart och vänta på att saker ska gå in. Många sidor för webmail, annonser mm har pluggat in sådana tröghetsmoment.

Previous post:

Next post: