Bäst på böcker, hår, kläder och båtar

by reco user on 20 maj, 2010

Vi håller som bäst på och ser över våra kategoriseringar på Reco.se och det är sannerligen skojigt att se hur olika företag placerar sig på våra nya kategorisökningar. En av dem är kategorin böcker, och där äger sannerligen webbokhandlaren Adlibris. Visst finns det en och annan surmagad kommentar, men de flesta, även de som har lite mer komplexa kundtjänstärenden är ju faktiskt översvallande nöjda. Sånt gör oss så glada!

Det är roligt att se vilka företag våra användare tycker är bäst inom olika områden som just böcker, eller hår, kläder och båtar… Naturligtvis behöver det inte betyda att de verkligen är bäst, men det är helt säkert att de har kunder som av någon anledning blir såpass nöjda att de tycker att det är mödan värt att gå till Reco.se och skriva om sin upplevelse. De är helt enkelt bättre på att bygga upp sin relation med sina kunder och kanske är det just därför som kunderna blir såpass nöjda.

Nu söker man ju inte sådär allmänt efter olika saker på Reco.se, utan man söker i sin geografiska närhet. Och det är förstås knappast så kategoriseringarna kommer att användas. De kommer att kombineras med geografiska bestämningar, vilket gör att varje kategori kan ha ett nästintill oändligt sökområde på sajten. Det är en utmaning!

Leave a Comment

Previous post:

Next post: