Den nya widgeten är här!

by Jonathan Ragnartz on 30 maj, 2016

Nu släpper vi designen för den nya widgeten som tillåter er att framhäva rekommendationer från era tidigare nöjda kunder på er egen sajt. Genom att visa upp vad tidigare kunder skriver ökar ni er konvertering och er trovärdighet.

Den nya widgeten är stilren, tydlig och träffsäker. Genom bara ett par klick har ni integrerat den på er egen sajt och därmed ökat er trovärdighet med upp till 12 gånger samt er försäljning med upp till 18%. Vi lanserar den i flera olika storlekar och varianter för att ni på ett snyggt och enkelt sätt ska kunna integrera den med den nuvarande designen ni har på er sajt.

Widgeten fungerar som en förlängning av er profil på Reco.se. Den finns till för att visa potentiella kunder vad era tidigare nöjda kunder skrivit om er. På så sätt kan ni med minimal insats öka era affärer. Widgeten visar de senaste 20 rekommendationerna som skrivits samt vilket helhetsbetyg ni har. Från widgeten länkas man direkt till er profil på Reco.se där kunder kan skaffa sig en ännu bättre uppfattning om ert företag. Finns ert företag inte redan på Reco.se är ni välkomna att boka in ett möte med oss här.

out5.gif

 

Leave a Comment

Previous post: