Ett löjligt bra erbjudande…

by reco user on 2 december, 2010

Vi har börjat smyga igång en ny funktion på Reco.se. Vi kallar den Ett löjligt bra erbjudande, för det är det det handlar om och det är det vi varje vecka framöver kommer att erbjuda våra besökare. Idag gäller det ett riktigt kanonpris på massage. Idag kan du köpa en klassisk massage hos Stockholms stylisterna på Birger Jarlsgatan.

Unna dig en stunds avkoppling eller ge bort behandlingen till någon du tycker om. I dag får du 40% rabatt och betalar endast 290 kr.

Erbjudandena är tidsbegränsade och gäller bara om vi får ihop tillräckligt med köpare. Du betalar bara om vi får ihop till tillräckligt med köpare av erbjudandet.

Vad skulle du vilja få för erbjudanden?

Vi kommer att arbeta mer och mer med denna typ av erbjudanden, och vi är förstås nyfikna på vilken typ av erbjudanden som skulle trigga dig. Är det billig lunch på Odenplan, massage, ett gymkort till vrakpris, ishockey-biljetter, semesterstugor på Gotlande eller ett riktigt bra pris på böcker?

Önska dig i kommentarsfältet här under så ska vi jobba så hårt som möjligt på att fixa fram erbjudandet.

Anmäl dig till vår dedikerade e-postlista om du vill vara först med att få chansen att utnyttja våra erbjudanden framöver:

{ 1 comment… read it below or add one }

Nikke Lindqvist december 4, 2010 kl. 11:53

Själv skulle jag vilja ha erbjudanden på hotellnätter.

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: