Förväntningar, höstpepp och nya talanger

by Tobias B on 28 juli, 2011

Idag är det bara fyra personer på kontoret, alla säljare har semester medan vi andra sitter och planerar inför en galet spännande höst. Det är högsommar och fyra år sedan vi startade Reco.se. Jag har bloggat om vår spännande resa tidigare. För ett år sedan lanserade vi en ny version av sajten som blev ordentligt uppskattad, Internetworld fick upp ögonen för vår utveckling och lät meddela att vi var en av Sveriges 100 bästa sajter.

Vi blev givetvis ordentligt glada över utmärkelsen men har knappast stannat till för det – vi strävar efter att bygga en ännu bättre sajt. Alldeles för många människor i vår närhet tycker fortfarande att det är för svårt att veta vilket företag man ska välja eller, för den delen, inte välja.

Därför kommer vi förbättra sajten och vår iPhoneapp så att vi alla får tips om rätt restaurang, frisör eller var vi ska ta en kaffe med en vän. Under tiden kan du hjälpa oss genom att skriva rekommendationer så att vi alla tillsammans kan få inspiration, undvika dåliga företag och inte minst spara tid.

Under året som har gått har vi bytt ut vår driftsmiljö, köpt fler servrar och rekryterat nya talanger och trots högsommar håller vår trafik i sig hyfsat väl. Det senaste året har skapat helt nya förutsättningar för framtiden, internt har vi ett starkare team än någonsin medan omvärlden har hunnit etablera nya aktörer som Foursquare, Facebook Places och Groupon, vilket redan har förändrat hur vi beter oss digitalt.

Inför hösten kommer vi fokusera på två saker; vi kommer intensifiera arbetet med vår community för att få in ännu mer Recos. Här kommer en grupp medlemmar få en alldeles speciell och väldigt betydande roll i recos framtida utveckling, vi kommer att öppna upp sajten för dessa utvalda medlemmar på en mängd olika sätt och låta dem vara med och driva produktutvecklingen. Om du vill vara med på denna resa ber vi dig maila Nikke @ Reco . se

Den andra satsningen som vi kommer att lansera inom kort är ett konkret erbjudande för hur företag ska dra nytta av Reco på bästa sätt. Detta är en naturlig del i utvecklingen av Reco som företag och för tillfället kan vi inte säga mycket mera än att det kommer blir banbrytande, riktigt kul och dessutom tillföra ett ordentligt användarvärde, vilket rimmar bra med vår vision.

Så vad kan du göra?

Du kan hjälpa oss med några enkla men användbara rekommendationer. Vi behöver bidra med våra Recos för att nyttan ska finnas där när folk söker – det gynnar alla.

Känner du en riktigt duktig säljare som dessutom besitter sunda värderingar? Maila mig på Tobias @ Reco . se vi kan utlova en riktigt trevlig middag för två i valfri stad om vi landar en rekrytering :)

 

 

{ 2 comments… read them below or add one }

Jimi Wikman juli 28, 2011 kl. 01:36

Reco är en riktigt bra webbplats, men den kan bli ännu bättre!  Jag har en del tankar om design och användbarhet så klart eftersom det är min specialitet, men också en del om hur Reco kan bli det självklara valet för att kolla upp ett företag av olika anledningar. Ska försöka få ner det i skrift och kasta åt ert håll när jag kan :)

Keep up the good work!

Svara

Tobias B juli 29, 2011 kl. 09:29

Tack Jimi, ser fram emot det!

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: