Vi behöver fler medarbetare!

by Tobias B on 15 december, 2015

Reco.se växer starkt under 2015. Nu behöver vi fler sköna talanger under 2016!

Review Manager på Reco.se

Team Reco

Beskrivning av tjänsten

I rollen som Review Manager kommer du ansvara för kärnan av produkten, d.v.s. de rekommendationer som publiceras på Reco.se. Du jobbar proaktivt med våra partners med att hjälpa dem att praktiskt dra nytta av rekommendationer från sina riktiga kunder. Med hjälp av våra olika utskicks-appar och kundernas databaser är du spindeln i nätet som på kort tid attraherar nya rekommendationer till deras företag.

Du kommer dagligen ha kontakt med våra partners, både via mail och telefon. Även ”vanligt” kundtjänstarbete förekommer då du är den viktigaste länken mellan Reco.se och våra partners och användare.

Vem är du?

Du har ett strukturerat arbetssätt, högt tempo men framförallt en mycket god förståelse för service. Det innebär god vana av kundkontakt såväl per mejl men även viktigt att du trivs med att prata i telefon. Du har arbetat med kundservice eller i annat serviceyrke med många dagliga kontakter. Vi söker dig som kan hantera olika typer av människor på ett hjälpsamt och problemlösande sätt. Du är skicklig i både tal och skrift, nyfiken och intresserad av webben och givetvis grundläggande kunskaper i Excel och mycket god datorvana. Du får saker att hända och gillar att hela tiden utmana dig själv för att utvecklas.

Vi erbjuder

En entreprenöriell arbetsplats med ca 20 medarbetare centralt i Stockholm. Bolaget har en platt struktur där alla medarbetare är en viktig byggsten för bolagets starka tillväxt. Vi satsar på våra medarbetare för att vi förstår att individuell utveckling leder till att vi som bolag utvecklas i en allt snabbare takt.

Vi ägs av Bonnier News och Medströms som är etablerade finansiella ägare vilket ger oss lyxen att blanda entreprenörskap och handlingskraft med trygghet och goda resurser.

Placering: Huvudkontoret i Stockholm (Odenplan)

Lön: Fast lön

Arbetstider: 40h, måndag till fredag

Omfattning: Heltid

Tillsättning: Omgående

ANSÖKAN: Mejla din ansökan samt CV till jobb@reco.se

 

Leave a Comment

Previous post:

Next post: