Internationella barncancerdagen

by Jonathan Ragnartz on 9 februari, 2016

Barncancer drabbar cirka 300 barn i Sverige varje år. Tack vare forskningen om barncancer överlever idag 80% av de drabbade barnen, för trettio år sedan var det endast 20% av barnen som klarade sig. Det har gått åt rätt håll – men vi kan inte vara nöjda förrän alla cancerdrabbade barn klarar sig.

Sedan 2012 har Reco.se varit med och hjälpt till i kampen mot barncancer genom att bidra med pengar till barncancerfonden. Detta har gjorts möjligt på grund av dig som använder Reco.se, och det vill vi tacka dig för!

Sedan samarbetet med barncancerfonden inleddes blev det tydligt för oss att antalet rekommendationer på reco.se ökade. Det har resulterat i att vi kan bidra i kampen mot barncancer mer och mer för varje år som går. Idag har vi samlat in över 180.000 rekommendationer.

Vi hoppas att våra rekommendationer har varit till hjälp för dig och att du hittat det du sökt. Det är viktigt för oss att de rekommendationer du gått efter även har varit bra och trovärdiga. Du kan hjälpa till i kampen mot barncancer genom att själv skriva en rekommendation om de företag du besökt den senaste tiden. På så sätt hjälper du andra på mer än ett sätt, tillsammans kan vi göra skillnad!

Den 15 februari är det internationella barncancerdagen. Hjälp oss stödja kampen mot barncancer. Sms:a HOPP  till 72 900 så bidrar du med 50 kr. Tack för att du är med!
#utrotabarncancer

 

Leave a Comment

Previous post:

Next post: