Java-utvecklare till Reco

by Tobias B on 27 oktober, 2010

Reco.se har snart funnits i tre år. Under resans gång har mycket hänt och sedan förra veckan tillhör vi Sveriges Topp 100 sajter enligt Internetworld.

Nu är det inte så att vi nöjer oss med det. Vi vill bli den bästa sajten när du och jag söker ett företag. Att ständigt hjälpa varandra att hitta rätt företag har blivit vår mission och vi har insett att vi inte kommer vara ensamma om att bygga detta.

Vi söker passionerade java-utvecklare som älskar sitt hantverk och som har Getting Real på nattduksbordet. Gillar du galet dynamiska miljöer? Vill du bli utmanad och utmana? Älskar du enkelhet? Kan du skriva om spaltmeter kod ett till några rader uttrycksfull kod som dina kolleger förstår? Vill du jobba mer med iPhone-appar, API:er och sköna kolleger utan taskiga kostymer?  Hör av dig, maila till tobias [ at ] reco . se

Naturligtvis ska man ha en finders fee i de här sammanhangen också. I vårt fall är det en iPad. Kommer du med ett tips som leder fram till att vi anställer den du tipsar om så köper vi en iPad till dig.

Leave a Comment

{ 1 trackback }

Previous post:

Next post: