Liten uppdatering – snabbare sajt

by reco user on 16 mars, 2011

Idag har vi gjort en liten uppdatering av Reco.se. Liten, men signifikant eftersom den innebär många förändringar som ligger i bakgrunden och inte syns. Detta är också vår  första release sedan Jakob började jobba hos oss.

Bland förändringarna som syns märks vi särskilt framhäva den nya fliken Företag som är ett efterlängtat sätt för företagare att lättare komma i direkt kontakt med oss. Vi hoppas också på att de bägge filmerna som visas ska förklara hur Reco.se funkar för nya företagare som aldrig tidigare har stött på oss. Nu kan de få höra hur det fungerar från företagare som har varit kunder hos oss i några år redan.

En annan är att vi har inlett en förändring av företagspresentationer och -erbjudanden. Vi har också lagt till ytterligare ett par badges som vi tänkte berätta mer om framöver.

Bland ändringarna som inte syns men som vi hoppas ska märkas i form av en snabbare sajt är en stor genomgång av de olika databasanropen som görs på varje sida. Vi har stramat upp, snävat till och tagit bort en del anrop som blivit onödiga.

Att följa Jakob och Tobias när de gjorde releasen – ett grannlaga arbete som kräver att man håller tungan i rätt mun – var spännande. Det är inte bara att kopiera över filer hur som helst inte i en JBoss-miljö.

Javakillen och hans sidekick

Och visst går det fort va? Jag tycker att skillnaden är påtaglig.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: