Men allvarligt, vad ska du med Reco till?

by Tobias B on 24 januari, 2013

Igår blev jag påmind om hur otydlig Reco är. En av våra bästa vänner postade den här frågan på Facebook:

Entusiastisk postade jag en länk med våra elektriker i Stockholm till Jonas.

Under hösten har vi nämligen lagt till en smidig tjänsteförmedling som bygger på företagens rekommendationer. Det innebär att Jonas bara behöver skriva vad han vill ha hjälp med så återkommer vi med rekommenderade företag i området.

Det bästa med tjänsten är att den utgår ifrån våra rekommendationer. Alla som anlitar ett företag får berätta om sina erfarenheter kring företagen så att nästa gång någon behöver få tag i ett vettigt företag erbjuder vi ännu fler rekommendationer som underlag.

Vi på Reco är upprymda och stolta, det funkar! Kontoret är alldeles till sig, vi hjälper dagligen våra besökare att få tag i våra mest rekommenderade företag. Och bäst av allt, det är inte bara vi på Reco.se som är lyriska, våra besökare verkar gilla vår ”nya” tjänst:

Så här kommer ett förtydligande:

När du behöver hjälp från ett tjänsteföretag ska du gå in på Reco.se och beskriva vad du vill ha hjälp med så lovar vi att komma tillbaka med rekommenderade företag som kan hjälpa dig. 

Tveka inte att mejla oss på feedback[a]reco.se om det är något du tycker vi kan göra bättre eller annorlunda.

 

{ 1 comment… read it below or add one }

Olaf augusti 7, 2013 kl. 11:35

Jag undrar om ni kunde ha en frågesida där folk kunde fråga frågor och alla kunde se svaren. Själv undrar jag om ni har några boxar av den typen som Rejta har som man kan lägga til på sin hemsida och som kopplar användaren till företagets Reco sida?

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: