Ny release och ny kampanj

by Tobias B on 19 november, 2008

Igår lanserade vi en ny version av reco.se som har en mängd sköna nya förbättringar. Först och främst är vi väldigt stolta över samarbetet med Stockholms Stadsmission som möjligör för våra medlemmar att hjälpa andra genom att skriva rekommendationer på sajten. Vi tycker att det går helt i linje med att reco.se också bygger på att vi alla hjälps åt för att bygga något mycket bra tillsammans.

Något annat som är utåtriktat och spännande är våra nya widgets som vi erbjuder alla vårwidgeta bloggande medlemmar. Bloggarna är viktig grupp för oss eftersom de är vana att utrycka sina åsikter. Först ut med att lägga upp vår nya snygga widget var Elina, kul tycker vi!

Dessutom har vi försökt få våra medlemmar att ladda upp bilder på sig själva. Detta framstår allt tydligare i min profil samt när man blir medlem. Det är viktigt eftersom trovärdigheten kring avsändaren är mycket viktig för att andra ska kunna få hjälp när de söker efter företag.

Glöm inte att gå med i kampanjen för folks om behöver din hjälp, klicka på den gröna knappen och börja bidra :) Du kan även gå med i gruppen på facebook för att sprida kampanjen till dina vänner.

Allt gott,

we @ reco . se

{ 2 comments… read them below or add one }

Elina november 20, 2008 kl. 01:20

Kul att jag var först! Tycker widgeten är jättefin och den passar väldigt bra in på min blogg där i högerspalten.
Keep up the good work!
// Elina

Svara

Elina november 20, 2008 kl. 03:20

Kul att jag var först! Tycker widgeten är jättefin och den passar väldigt bra in på min blogg där i högerspalten.
Keep up the good work!
// Elina

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: