Reco och kärleken

by Tobias B on 12 juni, 2012

Masspsykosen kring shoppingcenter har sedan länge lagt sig kring vänner runt omkring oss. Det är inte längre särskilt upphetsande att spendera en dag bland butikskedjor som återfinns i praktiskt taget varenda shoppingcenter i det här landet. Istället är vi på jakt efter det där unika stället som passar just mig och mina vänner som vårt egna älskade lunchställe eller Emma-Lisas hemliga ställe dit Hipster-hopen ännu inte har tagit sig fram.

I jakten på dessa lokala företag blir våra vänners tips snabbt det som gäller. Därför har vi gjort en ordentlig uppryckning på Reco. Istället för att utveckla nya saker har vi valt att kasta bort en mängd saker från sajten för att ge utrymme åt det som faktiskt betyder något: Våra gemensamma rekommendationer om företag och den sköna känslan när någon faktiskt gillar det du skriver.

När du loggar in finner du numera en ström av rekommendationer och gillande från dina vänner. Ett belönande flöde av två skäl; bra tips från dina vänner och samtidigt lite kärlek till de rekommendationer som du har skrivit – ett bevis på att du med varje rekommendation du skriver ger ett värde till dina vänner på sajten.

Så nu är det dags att du visar dina vänner på sajten lite kärlek och delar med dig av dina senaste favorit-restauranger, den där fantastiskt sköna klädbutiken eller varför inte din personliga stylist, frisören?

Vi längtar efter att få läsa dina rekommendationer.

Logga in här för att känna på vår nya känsla.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: