Reco.se som iPhone-app – Nu är den klar!

by reco user on 18 november, 2010

Ladda ner Reco-appen till iTunes! Ett av de mest högljudda önskemålen under våren, sommaren och hösten har varit att kunna ta med sig reco.se i sin iPhone. Ni önskar, vi fixar.

Äntligen är den klar och äntligen är den godkänd av Apple och äntligen kan Reco-appen hämtas ner till din iPhone!

Enklast gör du det via den här länken eller genom att helt enkelt öppna App Store på din iPhone och söka efter reco.

Tankarna bakom appen är förstås desamma som tankarna bakom reco. Vi människor är sociala varelser som gillar att dela med oss av såväl smultronställen som riktiga skräckupplevelser. Det gör vi hela tiden. I busskön, på bussen i hissen på fikarasten, på lunchen och på gymmet. Vi tipsar varandra om de bästa ställena och varnar för de dåliga.

Reco i din iPhone innebär att du kan ta med dig Reco vart du går. Du kan hitta de bästa ställena även när du är på helt okänd mark. Du kan checka in, skriva recos och meddela dina Facebook-vänner om var du är med bara några enkla pet på mobilen. Antingen skriver du en reco direkt i din iPhone, eller också checkar du in och kan få en påminnelse om att skriva din reco senare (den levereras till din registrerade e-postadress).

Appen har tagits emot väl under dagen. Den är gratis och det är jätteenkelt att komma igång. Vi hoppas att du laddar ner den (och skriver en recension om den i App Store när du har använt den några dagar).

Här är två som som har testat, och skrivit om den under dagen:

Den här posten är uppdaterad 2010-11-18

{ 3 comments… read them below or add one }

Anonym september 21, 2010 kl. 07:40

Gissar att android-appen kommer snart, den med? ;)

Svara

Martin Edenström september 21, 2010 kl. 04:51

Jag anmälde mig ett tag sedan? Händer det ngt?

Svara

Nikke Lindqvist september 29, 2010 kl. 09:16

Det positiva är att det kommer nya versioner av alfa-versionen varje dag nu. Alldeles strax framme i beta. Vill få på en funktion till bara…

Svara

Leave a Comment

{ 4 trackbacks }

Previous post:

Next post: