Reco.se + Stockholms Stadsmission = 3446 måltider

by Tobias B on 14 maj, 2012

För ett par år sedan funderade vi över hur vi skulle bli en mer engagerande stadsguide, dvs hur får vi fler människor att vilja skriva rekommendationer? Vi tog tanken vidare och konstaterade snabbt att drivkraften för att skriva rekommendationer borde vara starkt kopplad till att man vill tipsa/hjälpa/guida sina medmänniskor till de allra bästa ställena i en stad.

Och om vi fick hjälp från andra människor såg vi det som en naturlig koppling att även vi skulle dra vårt strå till stacken – och ge något tillbaka till människor runt om i våra olika städer.

Vi kontaktade Stockholms Stadsmission med förslaget att vi skulle försöka samla ihop så många måltider som möjligt genom att betala ut pengar så snart någon skrev en tillräckligt kvalificerad rekommendation. Vi satt ihop en liten sida som räknade ihop antalet måltider och till idag har vi samlat in 3446 måltider till utsatta människor som behöver det som mest. Vi vill tacka Stockholms Stadsmission för ett bra samarbete och samtidigt passa på att tacka dem för deras gedigna engagemang för människor som verkligen behöver deras stöd.

Reco.se fortsätter givetvis, att månad efter månad, hjälpa sina besökare att upptäcka nya spännande lokala företag, hålla sig undan de sämsta företagen och samtidigt finna nya smultronställen.

Ulrika Rattfeldt, projektledare Insamling, Stockholms Stadsmission:

Tack för ett fantastiskt initiativ Reco och ett stort tack till Recos användare! De insamlade pengarna kommer till stor nytta i våra verksamheter för människor i utsatthet och hemlöshet.

 

 

 

 

 

{ 1 comment… read it below or add one }

Bernadette Clément maj 15, 2012 kl. 03:07

Härligt!

Svara

Leave a Comment

{ 1 trackback }

Previous post:

Next post: