Reco.se, lite snyggare och lite piggare

by Tobias B on 2 oktober, 2008

För ett par veckor sedan bestämde vi oss för att äntligen ta tag i vår startsida, många användare hade mailat feedback till oss via det formulär som finns lite överallt på sajten. Vi älskar när vi får feedback och är lyhörda kring hur vi kan förändra sajten för att folk ska gilla att använda den.

Nu var det dags, planeringsmötet tog extra lång tid eftersom det fanns så många åsikter. Den feedback som var tydligast var att folk undrade vad Reco går ut på och hur får man alla att förstå det? Vi bestämde oss för att fokusera på att blanda våra tre viktigaste beståndsdelar; medlemmar, företag och lokalitet. Nu hoppas vi att allt fler förstår reco.se när de besöker sajten för första gången.

Förutom en ordentlig ansiktslyftning har vi äntligen bytt leverantör på serversidan, så imorse kl 07.30 gick vi live med nytt maskineri och hoppas därmed att vi ska kännas tillförlitliga och kvicka när du söker efter något företag.

Tveka inte att höra av dig om det är någon funktion som du saknar eller någon annan idé som skulle förenkla sajten. Tills dess, allt gott

 

we [at] reco . se

Leave a Comment

Previous post:

Next post: