Tack för all fantastisk feedback!

by reco user on 10 september, 2010

Vi har nog världens snällaste och mest omtänksamma medlemmar!

Efter lanseringen av nya sajten visade det sig ju förstås att vi har en och annan bugg på Reco.se. Det är ju alls inte konstigt. Det har alla sajter. Och tänk om det vore så hemskt att ingen berättade om dessa för oss. Tänk om de bara låg kvar och ingen brydde sig tillräcklig för att påpeka dem för oss?

Istället har vi sedan i tisdags mötts av kärleksfulla tillrättavisningar och stillsamma påpekanden om saker vi missat, blandat med hyllningar och lyckliga tillrop och idag fick vi faktiskt till och med ett par #ff på Twitter vilket vi är sjukt stolta över.

Maria Hägglöf (@mariahagglof) var tidigt väldigt flitig, tidigt i testandet och det tog nästan priset när jag fick ett Twitter-DM med texten ”Oj, nu hade jag nog sönder reco :(
Det hade hon nu inte utan hade fastnad en smula. Och det var tur det för under tiden som den övriga sajten inte fungerade för Maria så upptäckte hon att vår sitemap hade brutits i den nya formen av sajten. Stort tack för det fyndet Maria! Det glädjer oss att du har och försvarar förstaplatsen på månadens topplista.

Men den bästa felrapporten av alla kom ändå från Maria Gustafsson (@mikumaria) som tyckte det var besvärligt att beskriva vad hon såg hända framför sig på skärmen och därför skickade sin buggrapport i form av en film – på YouTube!

Vi vet fortfarande inte riktigt vad det var som orsakade felet hos Maria, men vi vet bättre än vi någonsin annars skulle veta hur felet uppträdde.

Det centrala kommunikationsverktyget runt lanseringen har varit Twitter och de allra flesta rapporterna, frågorna och påpekandena har kommit in den vägen vilket är fantastiskt bra. Inte bara för att det går fort och lätt att svara, utan även för att andra ser vad som skrivs, testar de också eller kan hoppa in och tala om att de har samma fel. Finns inget bättre tillfälle att utnyttja transparensen faktiskt.

Bloggat om nya Reco.se

Vi har också kunnat följa reaktionerna på nya Reco.se i bloggarna även om vi ber om ursäkt för att tiden ännu så länge har varit en smula för knapp för återkoppling. Här är några av våra favoriter:

Arbetet med omdaningen fortsätter. För det är egentligen först när man lyfter bort betastämpeln från sajten som det verkliga skruvande börjar. Vi har fortfarande en massa bra saker som inte riktigt har landat än under huven på Reco.se och hoppas att kunna fortsätta att överraska (om än inte lika visuellt) under den närmaste tiden.

Leave a Comment

{ 1 trackback }

Previous post:

Next post: