Topp 10 restauranger inför Alla Hjärtans Dag

by Jonathan Ragnartz on 10 februari, 2016

Nu på söndag, den 14e februari är det Alla Hjärtans Dag. Det innebär att det börjar bli dags att boka bord till dejten på någon av Stockholms alla restauranger.

På Reco.se har vi samlat in över 180.000 rekommendationer och nu sammanställer vi en exklusiv lista där vi presenterar de tio bäst rekommenderade och mest aktuella restaurangerna i vår krogtäta huvudstad. På Reco.se kan du gå in och boka bord och samtidigt läsa om vad andra människor skriver om de olika restaurangerna, allt för att hitta det perfekta stället för dig och din dejt.

ThinkstockPhotos-493439838

Nybrogatan 38
Nybrogatan 38 är en restaurang med kvarterskrogkänsla i hjärtat av Östermalm. Deras menyer inspireras av det sydeuropeiska köket och de svenska grytorna.

Djurgårdsbrunn | Djurgårdsbrunnsvägen 68
Djurgårdsbrunn ligger i en av Stockholms mest pittoreska oaser, nämligen Kungliga Djurgården där folk från alla delar av världen samsas. Menyn på Djurgårdsbrunn, som går att avnjuta så väl vinter som sommar, består av svenskt husman med inspiration av medelhavet, tolkade av Djurgårdsbrunns fantasirika och flitiga kockar. Utöver en middag i goda vänners lag erbjuder Djurgårdsbrunn även festarrangemang för så väl mindre cocktailprtyn som stora bröllopsfester och konferens. Deras serviceinriktade personal finns alltid till ert förfogande.

Nytorget 6
I hjärtat av söder ligger restaurang Nytorget 6, en plats där ni alltid är välkomna att äta och dricka gott, såväl morgon som kväll. Menyn har toner från det klassiska köket, modern husman och den igenkännande känslan från södra Europas enkla sätt att äta. Utöver deras egen Rotesserie kan du dricka en grym drink i någon av de två cocktailbarer som finns placerade i restaurangen.

Tabbouli Södermalm | Tavastgatan 22
Välkommen till restaurang Tabbouli på Söders sköna höjder! Där erbjuds inte bara mat utan även en upplevelse och känsla. Menyn består av ett 30-tal smårätter som avsmakningsmeny. För den som är sugen på en hel varmrätt finns allt från lamminnerfilé och oxfilé till kyckling och lax från grillen. De har en generös vinlista där du finner viner från Libanon till Frankrike.

Le Rouge | Brunnsgränd 4
På Le Rouge står råvarorna lax och entrecote i fokus. Dessa kombineras på en mängd olika sätt med ett stort utbud av såser och tillbehör, som många är egna rätter i sig. Till maten finns en gedigen vinlista att välja från. Vår personal är redo att besvara era frågor och vara behjälplig med råd och rekommendationer. Lokalen är uppskattad hos våra gäster som trivsam, inbjudande och för tankarna till Moulin Rouge.

Hemma Vasastan | Dalagatan 28
Hemma Vasastan är väldigt måna om att ni ska trivas och må bra, därför prioriterar de hög service. Speciella behov eller anpassade rätter är inga som helst problem att ordna. Den kompetenta personalen finns tillgänglig för att tillmötesgå önskemål och överträffa era förväntningar under kvällen.

Timmermans 1857 | Timmermansgatan 35
Timmermans 1857 är beläget på vackra Södermalm i Stockholm. Deras viktigaste förutsättning är att de inte kompromissar på råvarornas kvalitet. Timmermans bjuder på fantastisk, minnesvärd mat, i en genuin, smakfull miljö. En plats för dig som vill njuta av god mat, koppla av eller fira med vänner.

Österlånggatan 17
Österlånggatan 17 i charmiga Gamla Stan har skapat en trivsam atmosfär och serverar förstklassig mat och dryck. Mat har influenser från hela världen men med mycket inspiration och hänsyn till de råvaror som finns att tillgå på hemmaplan. Besök dem på lunchen, kvällen eller bara för en smakfull drink i baren, här ska det vara lätt att berusa sig med livets goda! Lokalens myskänsla och trevlig atmosfär ger en fulländad kväll i goda vänners lag.

Koh Phangan | Skånegatan 57
Koh Phangan på vackra Söder bjuder på en liten miniresa till paradiset. De eftersträvar alltid de bästa råvarorna för att kunna servera den finaste thaimaten. Stämningsfull, kreativ miljö och inredning gör besöket till en uppskattad upplevelse hos så väl nya som stamgäster.

Hermans restaurang & trädgårdscafé | Fjällgatan 23 B
Hermans är en härlig oas på söders höjder med vacker utsikt. Fokuset är en miljömedveten planet, kost som är bra både för din och jordens hälsa med bland annat ekologisk öl, kaffe och te i utbudet. Prova på en vegansk buffé med inspiration från flera kulturer eller ett stort utbud av hembakta desserter.

Kika in på Reco.se för att se fler restauranger i Stockholms innerstad och boka bord till din bästa alla hjärtans dag-dejt hittills.

 

Leave a Comment

Previous post:

Next post: