Välkommen till betaversionen av nya Reco.se

by Anton Johansson on 17 september, 2015

Nya Reco.se

Välkommen till betaversionen av nya Reco.se! Det är mycket kvar innan den nya sajten ser ut och är som vi vill att den ska vara men redan nu fungerar den. Så in och kika, sök och hitta företag att anlita!

Det senaste halvåret har vi gjort ett stort internt projekt för att bygga om vår sajt från grunden. För en stor sajt som Reco, både i besökarantal och innehåll, har det varit en utmaning men nu är första etappen i mål. Sajten finns, fungerar och Reco har äntligen ömsat skinn!

Reco.se är en populär destination för alla de som vill hitta rekommenderade företag inom områden som hantverkare, bilhandlare, mäklare, restauranger, skönhet och tusentals andra tjänster. Vår nya sajt har alla dessa besökare i åtanke, så guidar vi till de företag som bäst kan möta deras behov och krav på service. Precis som tidigare är kärnan i allt vi gör våra insamlade rekommendationer från företagens egna kunder.

Vi vill vara tydliga med att det här är en stor förändring men att den ej är fullt klar än, så var snäll mot oss i början tills vi fått ordning på allt som vi tänkt oss. Sajten kommer bli väldans bra, vi lovar, men vi har en hel del kvar på vår todolist för att nå dit. Dessa förändringar kommer släppas ut på sajten kontinuerligt närmsta veckorna och månaderna.

Var inte blyg att tycka till om vad du tycker! Ge oss gärna feedback, ris och ros, och vad dina förväntningar på Reco.se är. Tveka inte att höra av dig till nyasajten@reco.se eller till @reco_se.

Välkommen till betaversionen av nya Reco.se!

 

Leave a Comment

Previous post:

Next post: