Vi behöver dig framöver

by Tobias B on 17 november, 2010

Igår var det dags för Internetworlds Topp-100. Nyfikna och lite förväntansfulla ansade vi skägget, tog på oss vår finaste skjorta och vandrade ner till Café Opera.

Det blev en riktigt trevlig kväll där vi fick umgås med kolleger, konkurrenter, journalister, redaktörer och en och annan hängiven Reco-medlem. Internetworld rankade Reco.se till den 63:e bästa sajten i Sverige. Vi hamnade därmed före sajter som BlocketH&M, mfl. Vi fick även se Eniro välförtjänt ta emot priset som årets katalog-sajt. Faktum är att vi är utom tävlan i kategorin rekommendationssajter och kan därmed kan stoltsera med benämningen ”Sveriges bästa rekommendationssajt” :)

Om ett par veckor fyller sajten tre år efter en utmanande uppstart. Men framförallt en fantastisk höst med en hängiven community runtomkring oss, en omtyckt redesign och inte minst många digitala vänner som hela tiden driver utvecklingen av sajten i rätt riktning. Vi får dagligen förslag på nya funktioner, samarbeten eller helt enkelt uppmuntrande tillrop. Och det är vi kosmiskt tacksamma för.

Idag har vi myströjorna på oss, äter hamburgare till lunch och blickar framåt med ett leende på läpparna. Vår ambition är givetvis att fortsätta bygga en riktigt användbar sajt och därmed klättra ännu högre upp på listan inför nästa år. Och för att lyckas att hamna i den absoluta toppen kommer vi behöva dig även framöver. Vi ser verkligen fram emot dina läsvärda rekommendationer, dina förslag på förbättringar eller helt enkelt, din blotta närvaro.

Tobias

{ 4 comments… read them below or add one }

Kristoffer Forsgren november 17, 2010 kl. 01:44

Klart att ni får ha kvar mig framöver! =)

Svara

Martin Edenström november 17, 2010 kl. 03:04

Grattis!

Svara

Nikke Lindqvist november 17, 2010 kl. 08:53

Tack Martin!

Svara

Katarina_bredberg december 14, 2010 kl. 01:27

Grattis!

Svara

Leave a Comment

{ 1 trackback }

Previous post:

Next post: