Vill du ha hjälp med att ta in offerter?

by reco user on 29 april, 2011

Vi har en ny grym funktion på plats på Reco.se! Nu kan vi hjälpa dig som kund att få offerter inom en rad viktiga områden. Gör en sökning efter bilverkstädersökmotoroptimering, advokater eller rörmokare till exempel så ser du vårt enkla offertformulär.

Det hela fungerar som så att vi tar in offerter inom ett flertal olika områden (du kommer att hitta fler om du klickar dig fram på sajten) och sedan återkommer vi med tre offerter. Det är nytt, vi lär oss massor under processen, och vi pratar med väldigt många bilmekaniker i Markarydstrakten just nu…

Representerar du ett företag och vill veta mer? Vill du vara med i offertförfarandet? Då ska du ta kontakt med oss på adressen foretag [at] reco.se.

Är du konsument och vill ha in offerter? Då är det bara att fylla i formuläret på sajten.

Uppdatering 6 maj 2011. Vi har tillfälligt stängt av offertförfrågningsfunktionen. Detta för att vi vill samla oss, analysera alla de offertförfrågningar som kom in och ta reda på hu vi bäst hjälper kunderna i alla de kategorier där vi fick in förfrågningar. Om ett par veckor kommer de att komma tillbaka på sajten igen.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: