Stresstestet genomfört – Tack allihop!

by reco user on 23 november, 2010

Nu är vårt stresstest avklarat, och vi vill tacka alla som var med och hjälpte oss.

Vi fick in gott om data som vi kan använda för att biffa upp våra servrar – eller underlag nog för att kanske rent av lägga till fler servrar.

Vill du vara med och stresstesta?

När vår iPhone-app släpptes igenom i App Store i torsdags och började laddas ner i allt högre takt så visade det sig snabbt att vi fick en del prestandaproblem på serverarna. Nu har vi jobbat med att försöka åtgärda dessa. Men åtgärderna behöver testas, och därför skulle vi, i all ödmjukhet vilja be om din hjälp om att vara med och stresstesta appen.

Klockan 16.00, nu i eftermiddag (23 november 2010) tänkte vi försöka utsätta den för ett riktigt stresstest. Vill du vara med? Ladda i så fall ner appen redan nu, antingen från din iPhone (genom att söka efter reco i App Store) eller om du hellre laddar ner via datorn, genom att gå till iTunes via den här länken.

Sedan, kl 16.00, skulle vi vilja att du

  1. Loggar in i appen (antingen med ditt Reco.se-konto eller via någon av de sociala kopplingarna via Facebook, Twitter, Google eller Windows Live)
  2. Letar reda på närmaste café/restaurang/hotell,bilverkstad eller faktiskt efter stället där du befinner dig.
  3. Checkar in (eller ännu hellre, om du har tid, skriver en reco)
  4. Går tillbaka till kartan, flyttar kartans fokus och gör en ny sökning efter någonting på den kartpositionen.

Vi skulle bli alldeles fantastiskt lyckliga om så många som möjligt ville hjälpa oss med detta. Skriv gärna en kommentar nedan om du känner att du villl vara med. Vi kommer att vara evigt tacksamma.

// Tobbe, Nikke och alla andra på Reco.se

Previous post:

Next post: